09 228 32 31      info@thermelec.be

Gezond wonen in een gezonde woning, met ventilatie door Thermelec

Gratis prijsofferte

Greenline, het paradepaardje van Thermelec

Als u bouwt of renoveert, dan bent u er vast van op de hoogte: een doeltreffend ventilatiesysteem is verplicht. En dat heeft zijn redenen. Want de natuurlijke luchtcirculatie in huis vermindert naargelang de isolatie van uw pand verbetert. En gezien de huidige isolatienormen, is een ventilatiesysteem onmisbaar geworden voor het creëren van een gezonde leefomgeving.

Een ventilatiesysteem van Thermelec garandeert u twee eenvoudige dingen: de verontreinigde binnenlucht wordt afgevoerd, terwijl u geniet van een voortdurende instroom van zuurstofrijke, gezonde lucht. Het resultaat: u woont en werkt gezonder en hebt minder last van vervelende kwaaltjes, vochtontwikkeling en andere ongemakken.

We zouden u kunnen overtuigen met knappe statistieken, ronkende productnamen en indrukwekkende cijfers. Maar dat gaan we niet doen. Onze producten spreken namelijk voor zich. Als u een ventilatiesysteem laat installeren door Thermelec, haalt u namelijk het hyperefficiënte én zuinige Greenline in huis. Het neusje van de zalm op het gebied van ventilatie.

Deze producten zijn niet alleen geruisloos en ontzettend doeltreffend. Ze zijn ook betaalbaar én groen. Perfect voor wie comfort en gezondheid wilt koppelen aan een duurzame ventilatieoplossing.

Meer info

Ontdek er meer over:
vraag uw gratis offerte aan bij Thermelec in Gent!

Contacteer ons